Gebruik de zoekfunctie om de gewenste informatie op lekkeraandestekker.nl te vinden.

 

Garantie

U heeft bij aankoop van een LADS automatisch garanties. Houdt uw aankoopfactuur bij de hand wanneer u bij schade of problemen contact opneemt met de klantenservice van LADS lekker aan de stekker. Standaard  garantie termijn: 2 jaar (voorwaarden afhankelijk van fabrikant en/of importeur van de geleverde zaken).

De standaard garantie die op de door LADS Lekkeraandestekker geleverde zaken van toepassing is betreft een garantie die verleend wordt door de fabrikant en/of importeur van de geleverde zaken. LADS Lekkeraandestekker accepteert de voorwaarden van de fabrikant en werkt volgens deze voorwaarden.

Bij deze standaard garantie gelden de door de fabrikant en/of importeur bepaalde voorwaarden en uitsluitingen. De standaard garantie is afhankelijk van de fabrikant 2 jaar. Een vervangende scooter is niet inbegrepen bij deze garantie. Ook de voorrijkosten zijn niet inbegrepen in de standaard garantie. De koper kan wel gebruik maken van de service aan huis maar dient dan bij de standaard garantie wel de voorrijkosten te betalen.

Per scooterfabrikant gelden een aantal garantie-uitsluitingen waarbij de garantie vervalt of niet van toepassing is. Deze kunnen per fabrikant verschillen. In ieder geval is in onderstaande gevallen de garantie niet van toepassing of vervalt de garantie:

  • niet of niet tijdig uitgevoerd onderhoud
  • niet door een erkende merkdealer uitgevoerd
  • het door niet erkende dealers sleutelen aan de scooter
  • het op welk wijze dan ook opvoeren van de scooter
  • het niet gebruiken van originele onderdelen
  • schade door val, aanrijding of beschadiging