Gebruik de zoekfunctie om de gewenste informatie op lekkeraandestekker.nl te vinden.

 

Zakelijk

De LADS voor het imago van uw bedrijf

Groen is voor iedereen die het maximale uit zijn of haar toekomst wil halen! Groen staat voor milieuvriendelijk en voor verantwoord ondernemen. Een Lads rijdt volledig op elektriciteit zonder aan prestaties in te moeten leveren. De LADS verbruikt geen fossiele brandstoffen en veroorzaakt geen geluidsoverlast. CO2 uitstoot en de uitstoot van fijn stof behoren tot het verleden. Ook uw bedrijf kan hiervan profiteren. Wanneer uw medewerkers op een milieuvriendelijke scooter rijden, zegt dat wat over uw onderneming! Daarbij kan het schelen in het aantal parkeerplaatsen wat uw bedrijf nodig heeft en houdt u meer parkeerplaatsen over voor uw klanten.

Huisstijl

Laat uw personeel op elektrische scooters rijden, voorzien van uw huisstijl! Wij kunnen uw LADS ook voorzien van uw bedrijfskleuren en/of  logo. Zo rijden uw medewerkers milieuvriendelijk en maken ze ook nog reclame voor uw onderneming.

Subsidie

MIA en Vamil zijn fiscale stimuleringsregelingen van de ministeries van Infrastructuur en Milieu en Financiën. Milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen kunnen in aanmerking komen voor beide regelingen, of voor één van de regelingen. Via de MIA kunnen ondernemers tot 36 procent van de investeringskosten voor een milieuvriendelijk bedrijfsmiddel aftrekken van de fiscale winst. Met de Vamil kunnen bedrijven zelf bepalen wanneer ze de investeringskosten van een bedrijfsmiddel afschrijven. Dat levert een liquiditeit- en rentevoordeel op. NL Milieu & Leefomgeving voert de MIA en Vamil uit. Deze subisidies gelden ook voor oplaadpalen. De percentages zijn als volgt:

Oplaadpaal: 36% MIA plus 75% Vamil
Elektrische scooter: 13,5% MIA plus 75% Vamil

Deze subsidies zijn niet geldig in combinatie met lease!!