Gebruik de zoekfunctie om de gewenste informatie op lekkeraandestekker.nl te vinden.

 

Verzending en Bezorging

Verzending

De levertijden van de scooters staan per product vermeld. Staat er bij een product `direct leverbaar` dan hebben wij de scooter op voorraad en kunnen wij deze direct leveren. U kunt dan direct een afspraak maken om de scooter op te halen. Indien u kiest voor bezorging dan kunnen wij dit in de meeste gevallen binnen 10 dagen inplannen.  

Accessoires en Onderdelen 
Bij het product staat de levertijd van het onderdeel vermeld.  Staat er bij een product `direct leverbaar` dan kunnen wij het product direct leveren en heeft u het de volgende dag in huis. Besteld u het direct leverbare artikel voor 17:30 uur dan wordt het artikel de volgende dag bij u bezorgd door Post NL. Indien uw bestelling is verstuurd ontvangt u ook een e-mail. Wij zijn uiteraard van PostNL afhankelijk of het pakket volgens afspraak wordt geleverd. In enkele gevallen doet PostNl iets langer over de levering.

Bezorging

LADS lekkeraandestekker levert uw scooter 100% rijklaar. Dit houdt in dat wij uw scooter in eigen werkplaats afmonteren. Daarnaast wordt bij ons alles uitgebreid getest voordat deze naar de klant gaat. U kunt dus direct gebruikt maken van uw scooter.
Wij leveren uw scooter in heel Nederland. Afhankelijk van de afstand vanaf onze vestiging wordt de scooter door ons geleverd of door onze bezorgdienst. Wij nemen altijd contact met u op om de bezorging in te plannen. 

Kosten bezorging

Wij bezorgen door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden, voor een vaste prijs van €65,00.
Bewoners van de Waddeneilanden of buitenland, op aanvraag.

Afhalen

U kunt natuurlijk ook bij ons ook uw scooter of accessoires afhalen. Dit kan op afspraak. Ook bij de optie afhalen kunt u het product gewoon bestellen via de website.